Dalarö

spa2

Dalarö är vårt största bad med plats för både familjen och vännerna.

Här finns en härlig liggdel, 2 djupa hörnsäten med nackmassage, stora roterande jets för ryggen och punktmassage för underarmar och vader.

Längs långsidorna finns platser för 5-6 personer med roterande, pulserande och punktmassage för både rygg och vader. En stor bottenmassage där du kan massera trötta fötter. Totalt har Dalarö 94 jets i olika utföranden och 4 massagepumpar vilket ger en optimal massageupplevelse. Badet har fjärrkontroll och ett stort belysningspaket som standard. Belysningen innefattar en stor undervattens lampa, vattennivåbelysning, belyst vattenfall, fontänjets, reglage samt kopphållare för din svalkande dryck.Dalarö har dubbla filter och separat programmerbar cirkulationspump som håller ditt bad rent och fräscht.

Du startar badet från touchpanelen vid liggdelen eller via medföljande fjärrkontroll som naturligtvis är vattentät. Önskad vattentemperatur bibehålls även kalla kvällar och långa bad då badet är utrustat med 2 st 3 kw värmare. Självklart är Dalarö också utrustat med mjuka nackkuddar och ett högre avsvalkningssäte, som dessutom underlättar i och urstigning. Liggdelen har VariMax pump där massagen steglöst kan ökas/minskas eller kan ställas in så den går i vågor för lyxig och personlig massage. Två av massagesätena har en pump med 2 hastigheter. Med ett knapptryck startas en mjuk massage, vid ytterligare ett knapptryck får du kraftigare tryck i massagejetsen. Den mjukare massagen är perfekt att starta med när du sjunker ner i spabadet eller om de yngre barnen vill bada utan för kraftig massage.