Spabad

"Önskar du ett eget spabad att krypa ner i en ljummen sommarkväll eller en ruggig höstdag"

Spabad

Önskar du ett eget spabad att krypa ner i en ljummen sommarkväll eller en ruggig höstdag, för julbadet i snöfall eller ett dopp med fågelkvitter från träden fram på vårkanten? Eller vill du ge kroppen en välbehövlig massage efter jobbet eller träningen? Då har vi spabadet för dig!

Vi har satsat på kvalitet och trygghet och vår leverantör Viskan Spa är något så unikt som en svensk spabadstillverkare. Med alla de fördelar som det innebär; genomgående hög svensk kvalitet, närhet till tillverkaren och en mängd patenterade lösningar.

Viskan Spa har i dagsläget 16 modeller. Spabaden är rikligt utrustade med massor av massagejets, kraftfulla pumpar och belysning för en optimal massage och badupplevelse.

Vi vill erbjuda dig som kund en trygg resa från planeringsstadiet till en härlig och njutbar oas. Med sammanlagt 15år i branschen vågar vi oss på att påstå att vi kan göra just detta. Hör av dig till oss eller kom in i butiken så kan vi gå igenom mer om vad vi tycker är viktigt att tänka på!

viskanlogo
Westerbergs

Westerbergs har byggt harmoni och välbefinnande i över trettio år. Nu har de också flyttat ut under stjärnorna, månen och solen och erbjuder idag fyra olika spabadsmodeller. Samtliga med stilren design, mjukt formspråk med släta ytor och rena linjer.