Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/8/4/a/spakillarna.se/httpd.www/wp-content/themes/topborn/library/admin/ReduxCore/extensions/customizer/extension_customizer.php on line 212 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/8/4/a/spakillarna.se/httpd.www/wp-content/themes/topborn/library/admin/ReduxCore/extensions/customizer/extension_customizer.php on line 225 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/8/4/a/spakillarna.se/httpd.www/wp-content/themes/topborn/library/admin/ReduxCore/extensions/customizer/extension_customizer.php on line 251 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/8/4/a/spakillarna.se/httpd.www/wp-content/themes/topborn/library/admin/ReduxCore/extensions/customizer/extension_customizer.php on line 263 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/8/4/a/spakillarna.se/httpd.www/wp-content/themes/topborn/library/admin/ReduxCore/extensions/customizer/extension_customizer.php on line 282 Pool - JZ Service AB

Pool

Pool

Köp och installation av pool är inget vi på Spakillarna tycker att man skall stressa igenom, det är någonting som du skall kunna njuta av under en lång tid fram över och därför är det inte mer än rätt att tänka igenom ditt val av pool både en och två gånger! Med det inte sagt att det är besvärligt, snarare en lärorik resa. Vi på Spakillarna hjälper till med de moment som just du vill ha hjälp med. Självklart kan vi också hjälpa dig hela vägen från gräsmatta till färdig pool.

 

 

Vi erbjuder

Svensktillverkade pooler i stålplåt

Vår Norrlandspoolen tillverkas i Sverige och är gjord i 2mm magnelisbehandlad stålplåt. Dessa friformspooler finns i flera olika utföranden ex. rektangulär, åttaformad, njurformad, oval, rund, lagun- och oktagonformad. Poolen kan byggas i nästan vilken storlek som helst och erbjuder dig som kund en riktigt trygg pool med upp till 25års garanti på stommen!

Thermopooler

Med Styropool så har vi skapat en pool som är mycket stabil och lätt att montera! Styropoolen byggs ihop som ett lego och fylls sedan med betong. Då stommen är gjord av frigolit så har den utmärkta isolerande egenskaper, för en låg driftskostnad. Med Styropool kan vi bygga pooler i de flesta former och storlekar, kontakta oss gärna för mer info, om modeller och priser.

Pooler från Spakillarna är laddade med den bästa teknologin för att överträffa alla dina önskningar, så att du kan förverkliga just din pooldröm. Som standard i Styropool hittar du: Stabil lättmonterad stomme, Sandfilter efter poolens storlek, tjock filt på botten, mjuk filt på väggarna! Stommen ger en riktigt bra isolering för lägsta tänkbara driftskostnad.

Glasfiberpooler

Våra glasfiberpooler kan du få i:

Standard, med kraftig stomme av vinylester och stålförstärkning kring poolens topp och vid bröstningen.
Honeycomb, isolering som ger vår pool en riktigt bra isolerande förmåga och sänker dina driftskostnader. Den ger även din pool en kraftig förstärkning, då man bygger in isoleringen i poolens stomme.
Keramisk, stomme ger vår pool en otroligt stak kärna och din pool blir vridstark och helt okänslig för kringliggande miljö.
Förstärkt, vi kan förstärka pool stommen så att du kan placera din pool delvis eller till och med helt ovan mark! Det är väldigt unikt för en glasfiberpool!

MAGIlinepooler

Vi presenterar stolt vårt flaggskepp bland pooler!
Vill du ha det bästa, så är det Magiline som gäller! Stommen som görs av återvunnen PE & PP, byggs enkelt upp och som sedan fylls med betong. Den stabila och hårda formen sitter kvar efter djutning, vilket gör att du får en hård och fin yta på insidan, utan efterarbete. Perfekt för er som vill simma längder och ta avstamp mot väggen. Med MAGIclassic kan vi bygga pooler i de flesta former och storlekar, kontakta oss gärna för mer info, om modeller och priser. Med sin ekologiska stomme i 80% återvunnet material så gör du även miljön en tjänst när du installerar en pool.

Pooler från Magiline är laddade med den bästa teknologin för att överträffa alla dina önskningar, så att du kan förverkligga just din pooldröm. Som standard i MAGIclassic 1.5 hittar du: Stabil lättmonterad stomme, integrerat filter av högsta kvalitet (filtrering i 15 micron), integrerad vattenkyld pump gör att du inte behöver något extra pumprum, tjock filt på botten, mjuk foam på väggarna och integread linersug som gör att din liner blir helt perfekt och fri från veck! Stommen ger en riktigt bra isolering för lägsta tänkbara driftskostnad. Listan kan göras lång!